+385 91 727 6122   |   info@min-aquila.hr

O nama

MIN je agencija specijalizirana za posredovanje pri kupoprodaji svih vrsta nekretnina na području Istre.

Sjedište agencije se nalazi u ulici Porporela 9, u Novigradu. Područje rada agencije je Istarska županija, posebice njezin sjeverozapadni dio od Rovinja do Crvenog Vrha, te najpoznatije lokacije iz unutrašnjosti poput Grožnjana, Momjana, Oprtlja...

Tvrtka posluje u potpunosti sukladno s Pravilima poslovanja HGK i Zakonu o posredovanju u prometu nekretninama. Na našim internetskim stranicama pogledajte dio naše ponude koja uključuje stanove, tradicionalne istarske kuće, kamene kuće s okućnicama, luksuzne vile s bazenima, poslovne prostore te građevinska i poljoprivredna zemljišta na atraktivnim lokacijama uz more kao što su Rovinj, Novigrad, Umag, Poreč, Vrsar, Crveni Vrh... i unutrašnjosti Istre kao što su Grožnjan, Momjan, Oprtalj i mnogi drugi istarski biseri koji nude jedinstvene poglede na more, vinograde, maslinike i neodoljive istarske pejzaže.

S bogatom ponudom nekretnina te posredovanjem u njihovoj kupoprodaji ne završava uloga agencije MIN. Svojim klijentima, ovisno o potrebi, rado ćemo pružiti stručnu pomoć prilikom ishodovanja sve potrebne dokumentacije, ili pak zahvaljujući našim mnogobrojnim partnerima pomoći im pri odabiru kvalitetne usluge izgradnje, opremanja i ukrašavanja nekretnine po pristupačnim cijenama.

Ističemo vrlo dobru poslovnu suradnju s nekoliko hrvatskih agencija za promet nekretnina, kao i nekoliko naših inozemnih partnera.

Od osnivanja se neprekidno razvijamo i unapređujemo naš način rada, nastojimo svoje djelatnosti obavljati savjesno, pošteno i profesionalno, što mogu potvrditi i naši brojni klijenti.

Obratite nam se s povjerenjem i uvjerite se u našu stručnost.